Ing. Koen Koevoets MA

Ing. Koen Koevoets MA

Senior Design Engineer

KOEN&Co-creators

Sinds 2001 helpt KOEN&CO ondernemers in het MKB met het vernieuwen van producten, om zo competitief te zijn in de markt. Onze diensten zijn erop gericht dat klanten hun producten, techniek of diensten makkelijker kunnen verkopen. KOEN&CO is een onafhankelijke partij met kennis en ervaring om producten te ontwikkelen, die in series vervaardigd worden.

KOEN&CO is een kleine kernorganisatie met daaromheen een netwerk van specialisten (Co-creators) die naar behoefte worden ingezet. Eén aanspreekpunt, korte communicatielijnen en toch een grote flexibiliteit in capaciteit en inzetbare expertises.

Wij ondersteunen innovatietrajecten van idee tot en met productie.

Vacatures & Co

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures, maar je bent altijd welkom om contact op te nemen. Stuur dan jouw sollicitatie, een Curriculum Vitae en (een link naar) portfolio naar ons toe en we nemen contact met je op. Mocht jouw expertise passen bij een ontwerpvraagstuk dan kunnen we je hieraan koppelen.

Stage

Op dit moment hebben we geen stageplek beschikbaar, maar wil je een praktijkopdracht uitvoeren voor school, informeer dan naar de mogelijkheden.

KOEN&CO heeft regelmatig een stageplaats voor een HBO student Industrieel Product Ontwerpen. Ben je gemotiveerd, een ‘team player’ maar ook zelfstandig? Kan je goed communiceren in woord en schets? Heb je 3D inzicht en je technische kennis paraat? Goede beheersing van de Engelse taal is een pre. Werken met 3DCAD is een must!

Bij interesse ontvangen we graag een sollicitatiebrief, Curriculum Vitae en (een link naar) je portfolio. Een persoonlijke motivatie wordt zeer op prijs gesteld.

Referenties

“Prettige mensen om mee samen te werken. Zeer kundig, erg enthousiast, goede prijs/kwaliteit verhouding.” 

“Topontwerper met gevoel voor stijl, vormgeving en optimale functionaliteit rekening houdend met productietechnische (on)mogelijkheden.”